A Szcientológia céljai

L. RON. HUBBARD írása

Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, nincsenek bűnözőkés nincs háború, ahol a rátermettek eredményesek lehetnek, a tisztességes lények jogai megadatnak, és az ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.

E célok, melyeket először 15 éve jelentettünk be egy felkavart világnak technológiánkkal bőven elérhetővé váltak.

Mivel a Szcientológia természeténél fogva politikamentes, szívesen lát bárkit, bármiféle hithez, fajhoz, vagy nemzethez is tartozzon.

Nem forradalmat akarunk. Mindössze fejlődést próbálunk létrehozni az egyén és a társadalom számára a magasabb létállapotok felé.

Elérjük a céljainkat.

Áttörést hoztunk az ember számára a saját magával, az elméjével és az univerzummal kapcsolatos tudatlanság végtelen évezredei után. Felülmúltuk az ember korábbi más erőfeszítéseit.

Ötvenezer év gondolkodóinak egyesített igazságai, melyeket az emberrel kapcsolatos új felfedezések kristályosítottak ki és erősítettek meg, mind hozzájárultak ehhez a sikerhez.

Szívesen látunk a Szcientológiában. Csak annyit várunk el tőled, hogy segíts céljaink elérésében és abban, hogy másoknak segítsünk. Elvárjuk hogy neked is segítsenek.

Ma a Szcientológia a Föld legfontosabb mozgalma.

Nincs könnyű dolgunk ebben a nyugtalan világban. De ha könnyű lenne, nem kellene megcsinálnunk.

Tiszteljük az embert és hisszük, hogy méltó a segítségre. Téged is tisztelünk, és hisszük, hogy te is tudsz segíteni.

A Szcientológia senkinek nem tartozik segítséggel. Semmi olyat nem tettünk, ami miatt másokat ki kéne engesztelnünk.  Ha így tettünk volna, most nem lennénk elég intelligensek ahhoz, hogy azt csináljuk, amit csinálunk.

Az ember bizalmatlanul fogad minden felkínált segítséget. Gyakran árulták el, rendítették meg a bizalmát. Túl gyakran esett meg, hogy megbízott másokban és elárulták.Talán hibát követünk el, mert törött szalmaszálakból építünk egy világot. De mi soha nem leszünk árulói a belénk vetett hitednek, ha közénk tartozol.

A Szcientológiának soha nem alkonyul be.

És kívánom, hogy egy új nap köszöntsön rád, azokra, akiket szeretsz és az emberre.

A céljaink egyszerűek, bár nagyok.

És sikerrel fogunk járni, és sikerrel járunk valahányszor a Föld egyet fordul a tengelye körül.

Elfogadjuk a segítségedet. A mi segítségünk pedig a tiéd.

 

Share :

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Magazin cikkek

A ma vezetői védelmezik a holnap vezetőit

Nemzeti szintű és polgári vezetők az állampolgárokkal összefogva országszerte támogatják a Maratont a drogvisszaélés elleni küzdelemben. „Húsz éve foglalkozom drogmegelőzéssel – mondja Szomor Katalin, az

Vallásos kihatás a társadalomban

Amikor egy társadalomban a vallás nem bír befolyással, az állam örökli a köz erkölcsi épségének, a bűnözésnek és az intoleranciának az egész terhét